Cosmopolitan
| Papavero
| Ποτήρι: Martini (παγωμένο)
Υλικά: 50 ml. βότκα 10 ml. Cointreau 10 ml. χυμό strawberry Λίγο χυμό φρέσκου λεμονιού
Μέθοδος παρασκευής: Στο σέικερ με πάγο
Διακόσμηση: Κόβετε μία ροδέλα από φλούδα λεμονιού και τη στερεώνετε στο ποτήρι. | Ποτήρι: Old fashioned
Υλικά: 50 ml. βότκα ½ φέτα πεπονιού 6 κεράσια χωρίς κουκούτσια 5 πάγους 1 κουτ. ζάχαρης αρωματισμένης με παπαρούνα Λίγο χυμό φέσκου λεμονιού
Μέθοδος παρασκευής: Στο μπλέντερ
Διακόσμηση: Κόβετε ένα κομμάτι από φέτα πεπονιού και την τοποθετείτε στο χείλος του ποτηριού. |
επιμέλεια Κατερίνα Νικολακούλη κοκτέιλ ετοιμάζει ο Νίκος Αζωίδης περιοδικό Sorbet
|