Υλικά: 1 λίτρο πηχτό χυμό ροδάκινο 1 λάιμ, κομμένο σε φέτες 1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες Χυμό από 2 λάιμ Χυμό από 2 λεμόνια 1/2 λίτρο σόδα (ανθρακούχο νερό) Φράουλες, κομμένες σε φέτες Καθαρό κρύο νερό Φύλλα φρέσκου δυόσμου Προετοιμασία: 1. Ενώνουμε το χυμό των εσπεριδοειδών σε μια μεγάλη κατσαρόλα. 2. Προσθέτουμε φέτες λεμονιού, λάιμ και μια χούφτα παγάκια. 3. Ρίχνουμε χυμό ροδάκινο στο 1/3 μιας κανάτας και προσθέτουμε λεμονάδα. 4. Προσθέτουμε φράουλες, νερό και διακοσμούμε με δυόσμο. 5. Η λεμονάδα μας είναι έτοιμη.
|