Εάν είσαι λάτρης των καλοκαιρινών δροσερών φρούτων και ταυτόχρονα είσαι τολμηρός και θέλεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να δοκιμάσεις μια εύκολη συνταγή φτιάχνοντας μαργαρίτα καρπούζι
Υλικά που θα χρειαστείς:
2 λάιμ 4 κουταλιές (της σούπας) τεκίλα 2 κουταλιές (της σούπας) βότκα 1 κουταλιά (της σούπας) Triple Sec 2 φλιτζάνια καρπούζι (αφαιρέστε τους σπόρους) ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη 3 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο
Προετοιμασία:
- Τρίψτε με λάιμ το στόμιο των ποτηριών και μετά βάλτε πάνω αλάτι. - Βάλτε σε ένα μπλέντερ όλα τα συστατικά και τον χυμό από 1 λαιμ και το μισό του 2ου και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να σπάσει ο πάγος σε μικρά κομμάτια.
Έτσι γρήγορα, απλά και οικονομικά θα έχετε μια δροσιστική μαργαρίτα που η γεύση της θα θυμίζει καλοκαίρι.
|