Συστατικά: 1ο χρώμα: 200 γρ βατόμουρα 3 κουταλιές σκόνη μαύρης ζάχαρης Χυμός 1/2 λεμονιού 2ο χρώμα: 4 ροδάκινα Χυμός 1 λεμονιού Προετοιμασία: 1. Φτιάχνουμε το 1ο χρώμα: Χτυπάμε στο μπλέντερ τα βατόμουρα, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Περνάμε το μίγμα που δημιουργήθηκε από κόσκινο για να απαλλαγούμε από τα κομματάκια φρούτων που απέμειναν. 2. Φτιάχνουμε το 2ο χρώμα: Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, αφαιρούμε τα κουκούτσια και χτυπάμε στο μπλέντερ με χυμό λεμονιού. 3. Ακριβώς πριν το σερβίρισμα, βάζουμε στο ποτήρι χυμό βατόμουρου (1ο χρώμα), στη συνέχεια χυμό ροδάκινου (2ο χρώμα) και συμπληρώνουμε μέχρι πάνω με σόδα ή τόνικ. * Πολτοποιημένα φρούτα και μούρα μπορούν να μαγειρευτούν εκ των προτέρων και να διατηρηθούν στο ψυγείο μέχρι και 2 μέρες.
|