Συστατικά: 4 Μεγάλες μπανάνες 2 Ακτινίδια 1 Λεμόνι 1 Πορτοκάλι Ινδική καρύδα ή τρούφα Προετοιμασία: 1. Κόψτε τις μπανάνες σε στρογγυλές, αρκετά χοντρές φέτες, αλλά όχι μέχρι το τέλος, δηλαδή να μην αποκοπούν τα κομμάτια και να μείνουν ενωμένα (όπως φαίνεται στη φωτογραφία). 2. Καθαρίστε τα ακτινίδια και κόψτε τα σε λεπτές φέτες. Καθαρίστε το λεμόνι και το πορτοκάλι, κόψτε τα κι αυτά τε στρογγυλές φέτες και απομακρύνετε τυχόν κουκούτσια. 3. Στα κοψίματα που έχετε φτιάξει στην μπανάνα τοποθετήστε τα παραπάνω φρούτα με τη σειρά. Δηλαδή στο πρώτο κόψιμο τοποθετήστε μια φέτα ακτινίδιο, στο δεύτερο κόψιμο μια φέτα λεμόνι, στο τρίτο μια φέτα πορτοκάλι και συνεχίστε έτσι μέχρι το τέλος. 4. Όταν τελειώσετε πασπαλίστε με ινδική καρύδα ή τρούφα. Σερβίρετε αυτό το πρωτότυπο επιδόρπιο σε κρύο πιάτο.
|