Συστατικά: 4 πορτοκάλια 2 κουτ. σούπας μέλι 2 κουτ. σούπας καρύδια 4 κουτ. σούπας ρούμι Προετοιμασία: Διαλύουμε το μέλι σε 2 κουταλιές σούπας ζεστό νερό. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε σε ροδέλες. Ύστερα τα τοποθετούμε σ' ένα πιάτο και τα πασπαλίζουμε με καρύδια (ή με ρόδι). Τέλος ρίχνουμε από πάνω το ζεστό σιρόπι μελιού που έχουμε φτιάξει και ζεστό ρούμι.
* Για περισσότερη σασπένς, καθώς θα σερβίρετε το επιδόρπιο, μπορείτε να "βάλετε φωτιά" στο ρούμι, αλλά πάντα με προσοχή!!!
|