Υλικά:
200 gr. Πεπόνι 1 Αχλάδι 1 Μήλο 150 gr. Μούρα 250 gr. Χτυπημένη κρέμα γάλακτος Λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κουτ. του γλυκού Κανέλα Λίγο ξύσμα λεμονιού
Προετοιμασία:
Βάλτε τα μούρα σε ένα σουρωτήρι και πλύντε καλά. Ύστερα βάλτε τα πάνω σε ένα πανί ή χαρτί κουζίνας κι αφήστε τα να στεγνώσουν. Το μήλο και το αχλάδι κόψτε τα σε κύβους αφού πριν έχετε αφαιρέσει τα κουκουτσάκια και τα κοτσανάκια. Τοποθετήστε τα στον πάτο της σαλατιέρας και περιχύστε με λίγο χυμό λεμόνι. Τώρα κόψτε το πεπόνι σε κύβους και βάλτε τα στην σαλατιέρα. Ανακατέψτε όλα τα φρούτα, προσθέτοντας ξύσμα από 1 λεμόνι. Διακοσμήστε την σαλάτα με κρέμα γάλακτος, μούρα και πασπαλίστε με λίγη κανέλα.
|