Αρωματική επίγευση, από έναν δυνατό καφέ, που προκαλεί ευχάριστα τις διαθέσεις!
Ο καφές αυτός, ενισχύεται από την παρουσία της μαύρης σοκολάτας, η οποία είναι άκρως τονωτική και πολύ πλούσια σε γεύση. Ο συνδυασμός της, με το χαρμάνι του espresso, προσφέρει μια πολύ δυνατή εμπειρία στους απαιτητικούς του είδους. Ιδιαίτερες γευστικές νότες, προσφέρει και η παρουσία του Baileys, που εκτός από την προσθήκη αρώματος, ενισχύει και χρωματικά τον συγκεκριμένο καφέ.
Αναλογίες: 1 δόση espresso 1 κουταλάκι σούπας μαύρη σοκολάτα 40 γρ φρέσκο γάλα 30 ml Baileys Λίγη τρούφα σοκολάτας, για ντεκόρ Αφρόγαλα κρύο
Step by Step: 1. Βάζουμε μια δόση espresso. 2. Προσθέτουμε το φρέσκο γάλα. 3. Προσθέτουμε τη σοκολάτα. 4. Προσθέτουμε λίγο πάγο. 5. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο mixer. 6. Ρίχνουμε τριμμένο πάγο στο ποτήρι. 7. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Baileys. 8. Φτιάχνουμε το αφρόγαλα και το προσθέτουμε σιγά σιγά στο ποτήρι. 9. Γαρνίρουμε με τρούφα σοκολάτας.
Tips: · Το coffee Nouveau σερβίρεται και ζεστό στο ίδιο ποτήρι. · Αντί για αφρόγαλα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαντιγί.
www.nline.gr
|