ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα): • 1 ματσάκι ρόκα • καρυδόψιχα • 2 κουταλάκια σταφίδες • 4-5 ντοματάκια Σαντορίνης • παρμεζάνα
Για το ντρέσινγκ: • λίγο ξίδι • 1 κουτ. ελαιόλαδο • 2 κουτ. μέλι • 1 σκελίδα σκόρδο • αλάτι, πιπέρι • λίγο ξύσμα από ρίζα τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 1. Σε μια γαβάθα, στρώνουμε τη ρόκα χοντροκομμένη. 2. Πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα και τις σταφίδες. 3. Στολίζουμε περιμετρικά το πιάτο με ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση. 4. Κόβουμε από πάνω φέτες παρμεζάνας και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. 5. Για το ντρέσινγκ, αναμειγνύουμε το ξίδι, το ελαιόλαδο, το μέλι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το τζίντζερ. Χτυπάμε καλά το μείγμα. Αφαιρούμε τη σκελίδα του σκόρδου.
www.nline.gr
|