Συστατικά: 4 μπανάνες 1 φλιτζάνι σιτάλευρο 2 αυγά 1 φλιτζάνι γάλα 1 κουτ. σούπας ζάχαρη Ηλιέλαιο Μοσχοκάρυδο Προετοιμασία: Φτιάχνουμε πουρέ από μπανάνες. Προσθέτουμε αυγά, γάλα, ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνέχεια και φτιάχνουμε τη ζύμη η οποία πρέπει να είναι αρκετά ρευστή. Παίρνουμε τηγάνι όποιου μεγέθους θέλουμε και ρίχνουμε τόσο ηλιέλαιο ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού αλλά να μην ξεπερνά τα 1-2 χιλιοστά στο ύψος. Με μια κουτάλα ρίχνουμε ζύμη στο ζεσταμένο τηγάνι. Προσπαθήστε να μην είναι πολύ χοντρή η κρέπα. Περιμένουμε λίγο μέχρι να ροδίσει από κάτω και αναποδογυρίζουμε την κρέπα μας. Μόλις, όλες μας οι κρέπες είναι έτοιμες τις πασπαλίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο.
|