Υλικά (για 4 άτομα):
• 1 κιλό λαιμός χοιρινού • 3 πίτες ζύμη • 1 ντομάτα • ½ κιλό στραγγιστό γιαούρτι • 1 ποτήρι κρασί λευκό
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τον λαιμό σε τέσσερα κομμάτια, τα αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στη γάστρα για 1 ½ ώρα. 2. Κόβουμε την ντομάτα και τις πίτες σε τέσσερα κομμάτια και τις ψήνουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο. 3. Στρώνουμε τις πίτες και την ντομάτα σε ένα πιάτο και βάζουμε και τα κομμάτια κρέατος. 4. Περιχύνουμε από επάνω με το γιαούρτι.
περιοδικό Sorbet
|