Λίγη νόστιμη μαγεία στο τραπέζι δε βλάπτει ποτέ! Ορίστε μια μοναδική και πρωτότυπη ιδέα!
Περάστε το κασέρι από τρίφτη. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο σκόρδο. Αλείψτε το ζεστό τηγάνι με φυτικό λάδι. Αν η επιφάνεια είναι αντικολλητική, μπορείτε και να αποφύγετε λάδι. Μόλις ρίξετε το τριμμένο κασέρι στο τηγάνι εκείνο θα λιώσει. Πριν όμως λιώσει εντελώς, βγάλτε τη μάζα και φορέστε την πάνω σ' ένα ποτήρι ή μπολ, εξαρτάται από το τι σχέδιο θέλετε να πετύχετε. Για να μην κοπεί το κασέρι, πιάστε το ελαφρώς μ' ένα λαστιχάκι στην βάση του ποτηριού.
Μόλις στεγνώσει και σκληρύνει, γεμίστε το με σαλάτα, κράκερς ή ότι άλλο θέλετε!
Bon Appetit!
liveinternet.ru user tita42
|