Υλικά (για 5 άτομα):
• 5 φιλέτα κοτόπουλου • 2 πιπεριές πράσινες • 2 πιπεριές κόκκινες • 100 γρ. μανιτάρια • 100 γρ. μαύρες ελιές • αλάτι, πιπέρι • 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε. 2. Τα σοτάρουμε στο τηγάνι μέχρι να μαραθούν. 3. Σβήνουμε με το κονιάκ. 4. Στρώνουμε στη γάστρα τα φιλέτα κοτόπουλου, αφού τα αλατοπιπερώσουμε, και από πάνω βάζουμε τα λαχανικά. 5. Ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα στους 200οC. 6. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Sorbet
|