Υλικά:
30 γρ. φρέσκο δυόσμο 10 γρ. μαύρο τσάι (χύμα) 60 γρ. ζάχαρη 1 μήλο 1/2 λάιμ
Προετοιμασία:
Ετοιμάστε 1,5 λίτρα τσάι: δηλαδή μέσα σ' ένα τσαγερό (ή και κατσαρολάκι) με 10 γραμμάρια μαύρο τσάι προσθέστε 1,5 λίτρο βραστό καυτό νερό. Μόλις το τσάι κρυώσει, προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε. Κόψτε το δυόσμο και ρίξτε τον στο τσαγερό. Ύστερα προσθέστε μήλο κομμένο σε φέτες και το χυμό μισού λάιμ.
Αφήνουμε το τσάι για κάμποση ώρα ώστε να απορροφήσει τις γεύσεις και τα αρώματα. Σερβίρετέ το κρύο, προσθέτοντας μερικούς κύβους πάγου. cafenea.net
|