Συστατικά: Σκόρδο - 3 σκελίδες Γιαούρτι 3,2% λιπαρά - 250 γρ Λεμόνι για χυμό - 1 τεμ. Ελαιόλαδο - 2 κουτ. της σούπας Ελιές μαύρες - 100 γρ Αγγούρια - 2 τεμ. Μπόλικο μαϊντανό Αλάτι - Πιπέρι Προετοιμασία: 1. Κόβουμε τα αγγουράκια σε μικρά κομμάτια. 2. Διαλύουμε το σκόρδο. 3. Για τη σως: αναμιγνύουμε γιαούρτι, χυμό λεμονιού, λάδι, αλάτι και πιπέρι. 4. Βάζουμε σ ένα μπολ αγγούρια, σκόρδο, σως και ανακατεύουμε καλά. 5. Τέλος ρίχνουμε από πάνω χοντροκομμένο μαϊντανό και ελιές.
|