Μια Μεσογειακή σαλάτα με άρωμα και στυλ!
Υλικά:
· 100 γρ ντοματίνια Σαντορίνης · 10 φύλλα ρόκας · Λίγες ελιές · Τυρί φέτα · Μερικά φύλλα δυόσμου · Ελαιόλαδο · Ξίδι βαλσάμικο
Εκτέλεση:
· Φτιάχνουμε με το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το δυόσμο μια σάλτσα βινεγκρέτ (1 μέρος βαλσάμικο, 3 μέρη ελαιόλαδο). · Σε ένα τσέρκι, τοποθετούμε στη βάση του, 2-3 φύλλα ρόκας. · Απο πάνω βάζουμε το μίγμα που έχουμε ήδη φτιάξει με φέτα, ντοματίνια, ελιές και βινεγκρέτ. · Προσθέτουμε πάλι φύλλα ρόκας και ξανά μίγμα μέχρι να γεμίσει το τσέρκι.
www.nline.gr
|