Συστατικά: 5 κουτ. σούπας κακάο 6-8 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κουτ. σούπας γάλα 50 γραμμάρια βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι παγοθήκες Προετοιμασία: Σε μια κατσαρόλα ρίξτε κακάο, ζάχαρη, γάλα. Ανακατέψτε καλά και βάλτε στη φωτιά. Περιμένετε μέχρι να αρχίσει να βράζει και προσθέστε 50 γραμμάρια βούτυρο. Ανακατεύετε ασταμάτητα το μείγμα μέχρι να βράσει. Ύστερα προσθέτετε σιγά σιγά αλεύρι ανακατεύοντας το μείγμα. Μόλις το αλεύρι διαλυθεί κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Όσο είναι ακόμα ζεστή και ρευστή η σοκολάτα ρίξτε την στις παγοθήκες και βάλτε τα στην κατάψυξη. Σε λίγες ώρες θα ΄χετε έτοιμα σοκολατάκια.
|