Συστατικά: 2 αυγά 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 ποτήρι γιαούρτι με γεύση φρούτων 100γρ. σοκολάτα Προετοιμασία: Χωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, προσθέτουμε γιαούρτι και αφρισμένα ασπράδια, και χτυπάμε πολύ καλά. Περάστε τη σοκολάτα από τρίφτη και προσθέστε στην παραπάνω μάζα που φτιάξαμε. Το μείγμα που δημιουργήθηκε αφήνουμε στον καταψύκτη για περίπου 2 ώρες. Δεν ξεχνάμε όμως περιοδικά να την ανακατεύουμε για να μην δημιουργηθούν μεγάλα κρύσταλλα. Πριν σερβίρετε, διακοσμήστε το παγωτό σας με τριμμένη σοκολάτα και αν έχετε σιρόπι ή σαντιγί.
|