Εξωτική γεύση και στυλ, σε μια πρωτότυπη συνταγή που την απογειώνει ο ανανάς…
Υλικά:
· 1 ανανάς φρέσκος · Λίγο βούτυρο · 100 γρ. ζάχαρη · 1 κρέμα γάλακτος · Λίγο ρούμι · Σάλτσα καραμέλας · 200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
Εκτέλεση:
· Κόβουμε έναν ανανά σε φέτες. · Σε τηγάνι καίμε βούτυρο, ρίχνουμε τις φέτες και τη ζάχαρη και σβήνουμε με ρούμι. · Συμπληρώνουμε με χυμό ανανά και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. · Χτυπάμε μασκαρπόνε και λίγη κρέμα γάλακτος. · Σερβίρουμε ανανά με κρέμα διαδοχικά και στολίζουμε με σάλτσα καραμέλας.
περιοδικό Sorbet
|