Υλικά (για 4 άτομα):
4 ορτύκια 3 φλιτζ. λευκό κρασί ½ φλιτζ. ξίδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κουτ. μείγμα διαφόρων μπαχαρικών ½ κουτ. ζάχαρη ½ κουτ. αλάτι
Εκτέλεση:
1. Ετοιμάζουμε την μαρινάδα με όλα τα παραπάνω υλικά. 2. Αλατοπιπερώνουμε τα ορτύκια και τα τοποθετούμε μέσα στη μαρινάδα για 6-12 ώρες, στο ψυγείο. 3. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ξεροψηθούν και να αρχίσουν να στάζουν τα υγρά τους. 4. Σερβίρουμε με λαχανικά, πιλάφι ή πατάτες φούρνου.
περιοδικό Sorbet
|