Υλικά: 400γρ. Κεράσια 500γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 2 Κουταλιές της σούπας ζάχαρη Μερικά φύλλα φρέσκια μέντα Εκτέλεση: Βάζουμε σ' ένα μπολ τα μισά κεράσια, το γιαούρτι και τη ζάχαρη. Κρατάμε τα υπόλοιπα κεράσια για τη διακόσμηση στο τέλος. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Βάζουμε την κρέμα σ' ένα δοχείο ερμητικά κλεισμένο στην κατάψυξη και το αφήνουμε για περίπου 2 ώρες. Ανακατεύουμε κάθε 20 λεπτά με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Σερβίρουμε το παγωτό γιαούρτι σε μικρά μπολάκια διακοσμημένο με κεράσια και φυλλαράκια φρέσκιας μέντας.
|