Τα φασόλια σ’ έναν αρμονικό συνδυασμό με τη ρόκα, τη γαλλική σαλάτα και τον άνηθο!
Υλικά:
· Φύλλα ρόκας · Φύλλα γαλλικής σαλάτας · 1 κρεμμυδάκι φρέσκο · Άνηθος · 50 γρ φασόλια άσπρα γίγαντες βρασμένα
Για το Ντρέσινγκ:
· 50 ml ελαιόλαδο · 25 ml χυμό lime · Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
· Κόβουμε με το χέρι τα λαχανικά και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι κομμένο σε φέτες. · Βράζουμε, στραγγίζουμε και προσθέτουμε τα φασόλια. · Φτιάχνουμε το Dressing ανακατεύοντας το ελαιόλαδο, τον χυμό, το αλάτι και το πιπέρι. · Στρώνουμε τη σαλάτα στο πιάτο και περιχύνουμε με το Dressing
περιοδικό Sorbet
|