Υλικά: 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα 100 γρ. λιωμένη μαργαρίνη 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ Προετοιμασία: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πάρα πολύ καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ομοιόμορφη μάζα. Η ζύμη θα πρέπει να είναι αρκετά ρευστή. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα και το απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε μέχρι να αποκτήσει μια χρυσαφένια απόχρωση. Βγάζουμε από τον φούρνο. Όσο είναι ακόμα ζεστό το αλείφουμε με την αγαπημένη μας μαρμελάδα. Τυλίγουμε την ψημένη ζύμη σε ρολό και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
|