Μια κλασική σαλάτα, αλλά ιδιαίτερα γευστική.
Υλικά:
· Iceberg · Ρόκα · Τσικορέ · Σάλτσα μελιού
Εκτέλεση:
· Κόβουμε το Iceberg σε μέτρια κομμάτια. · Κόβουμε στη συνέχεια τη ρόκα και με τον ίδιο τρόπο και το τσικορέ. · Φτιάχνουμε μια σάλτσα μελιού χρησιμοποιώντας 3 μέρη ελαιόλαδο, 1 μέρος ξίδι βαλσάμικο και 2 κουταλιές της σούπας μέλι. · Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα. · Σερβίρουμε αφού δώσουμε σχήμα με ένα μεταλλικό τσέρκι.
magazine Sorbet
|