Συστατικά: 200γρ. κουνουπίδι 200γρ. φρέσκο ραπανάκι 3 βραστά αυγά 1 καρότο 5 φύλλα κάρδαμο Φρέσκα φύλλα βασιλικού Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Προετοιμασία: 1. Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει. 2. Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φετούλες, το καρότο περνάμε από τρίφτη και τεμαχίζουμε τα αυγά. 3. Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά, προσθέτουμε κάρδαμο κομμένο με τα χέρια και ύστερα φύλλα βασιλικού. 4. Τέλος, αλατίζουμε, προσθέτουμε πιπέρι και ελαιόλαδο.
|