Υλικά: 100 γρ. κουσκούς 200 γρ. ζωμό λαχανικών Πράσινο φρέσκο κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά 1 μεσαίο αγγούρι 50 γρ. φέτα 2 κουταλιές της σούπας έτοιμο πέστο 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρια Προετοιμασία: 1. Τοποθετούμε το κουσκούς σε ένα μπολ, ρίχνουμε από πάνω ζωμό, καλύπτουμε το μπολ με μια ζελατίνα και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι το κουσκούς να απορροφήσει την υγρασία και να γίνει «αφράτο». 2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το πιπέρι, το αγγούρι και τα προσθέτουμε όλα στο ήδη έτοιμο κουσκούς. 3. Κόβουμε τη φέτα σε κύβους. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι την φέτα με το πέστο και τα κουκουνάρια. Τέλος ρίχνουμε το μείγμα που δημιουργήθηκε στην σαλάτα μας.
|