Υλικά:
1 μέτριο κολοκυθάκι 400γρ. πατάτες 1 σκελίδα σκόρδο Νεαρά φύλλα παντζαριού 2-3 αγγουράκια τουρσί 2-3 pc. 2 αυγά 1 χούφτα ελιές Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
Προετοιμασία:
1. Κόβουμε σε κύβους το κολοκυθάκι και το τηγανίζουμε ελαφρώς, προσθέτοντας στο τέλος λιωμένο σκόρδο. 2. Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους, ξεπλένουμε με κρύο νερό, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους. 3. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα αυγά και τα αγγουράκια αφού έχουμε αφαιρέσει τη φλούδα τους. 4. Προσθέτουμε τα νεαρά φύλλα παντζαριού, τον άνηθο, το μαϊντανό και τις ελιές κομμένες σε 4 κομμάτια. 5. Προσθέτουμε στη σαλάτα 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε με ηλιέλαιο. koolinar
|