• 500 γρ. παντζάρι • 200 γρ. μανούρι • 4 πορτοκάλια • Διάφορα χόρτα για σοτάρισμα • 5 καρότα • Χυμό από 2 πορτοκάλια
Εκτέλεση:
1. Βράζετε τα παντζάρια και τα στραγγίζετε ώστε να μην βγάλουν χρώμα στο πιάτο. 2. Με πολύ ελάχιστο λάδι σοτάρετε τα χόρτα και τα σβήνετε με το χυμό πορτοκαλιού. 3. Κόβετε το καρότο σε λεπτές λωρίδες το σοτάρετε κι αυτό και το σβήνετε με λίγοχυμό πορτοκαλιού. 4. Καθαρίζετε και κόβετε σε τέταρτα φέτας το πορτοκάλι. 5. Κόβετε και το μανούρι σε ομοιόμορφα κομμάτια. 6. Τοποθετείτε ανά σειρά στο πιάτο πορτοκάλι και μανούρι. Στη μέση βάζετε τα στραγγισμένα παντζάρια μαζί με τα σοταρισμένα καρότα.