Υλικά:
500 γρ. κρέας κοτόπουλου 300 γρ. μανιτάρια κομμένα 2 αγγούρια 3-4 αυγά 100 γρ. τυρί κίτρινο ή κασέρι Μαγιονέζα
Προετοιμασία:
1. Τηγανίζουμε τα μανιτάρια και βράζουμε τα αυγά. 2. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ενώ το αγγούρι, τα αυγά και το τυρί, τα περνάμε από τρίφτη. 3. Αρχίζουμε να βάζουμε τα υλικά σε στρώσεις πάνω σε μια πιατέλα με την ακόλουθη σειρά: - βραστό κοτόπουλο - μαγιονέζα (λεπτή στρώση) - τηγανητά μανιτάρια - προαιρετικά μαγιονέζα (λεπτή στρώση) - αγγούρι - μαγιονέζα (λεπτή στρώση) - βραστά αυγά - μαγιονέζα (λεπτή στρώση) - τυρί 4. Τέλος διακοσμούμε την επιφάνεια της σαλάτας όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Δηλαδή, δίνουμε το σωστό σχήμα στην σαλάτα μας, την πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και φτιάχνουμε πλήκτρα από κομμάτια τυρί και μαύρες ελιές.
|