Συστατικά: 200 γρ. βρασμένα καλαμαράκια 3 βρασμένες πατάτες 2 βρασμένα παντζάρια 2 αγγουράκια τουρσί 1/2 βρασμένο καρότο 1/2 κρεμμύδι ή 2 κουτ. σούπας κομμένο πράσινο κρεμμυδάκι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Προετοιμασία: Κόβουμε τα αγγουράκια και τα καλαμαράκια σε μικρές λωρίδες. Καρότα, παντζάρια και πατάτες κόβουμε σε λεπτές φετούλες. Το κρεμμύδι κόβουμε σε λεπτά δαχτυλίδια. Ρίχνουμε πάνω στα παντζάρια 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο και ανακατέβουμε καλά. Ύστερα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και ρίχνουμε το λάδι που έμεινε.
|