Υλικά: 2 βρασμένα στήθη κοτόπουλου 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι 100 γρ. ψιλοκομμένο λάχανο 2 μεγάλα καρότα 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι χυμό από 2 λάιμ 4 κουτ. της σούπας σάλτσα από στρείδια 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη Λίγο ψιλοκομμένα φύλλα μέντας Προετοιμασία: 1. Για την σος - αναμιγνύουμε σάλτσα στρειδιών, ζάχαρη και χυμό λάιμ. 2. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες και το καλύπτουμε με την σος που φτιάξαμε προηγουμένως. Αφήνουμε για 10 λεπτά. 3. Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια ενώ τα καρότα και την πιπεριά τσίλι σε λεπτές λωρίδες. 4. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε το κρεμμύδι. 5. Διακοσμούμε με δυόσμο και σερβίρουμε.
|